Däldenäs

Hinner inte med denna blogg känner jag. Men idag gick jag upp tidigt för att hinna sitta här ostört ett tag. satte Felix framför tv:n och de andra sover fortfarande. Skulle jag oxå vilja göra men jag vaknade och gick upp istället.

I torsdags jobbade jag först hela dagen och sen åkte jag ner till Däldenäs. Där det hällregnade och åskade. Barnen var på bra humör. Lukas hade gnällt lite innan men var oerhört nöjd när det regnade. Innan dess gick han runt och snodde folks mat och snacks haha. Vi trotsade regnet och grillade och åt. Sen satte jag Lukas i vagnen då jag kunde välja vart vi skulle vara. Annars får man bara jaga honom vart han än går. Vi tog kvällen ganska tidigt eftersom vädret fortsatte vara skit och vi var blöta och trötta. Kim hade tagit med sig sin dataskärm och minipc:n så vi satte på Trassel till barnen och så fick dem lite godis. Supermysigt! Sov mellan Lukas och Alice. Till en början sov de nära väggarna men sen hade jag dem över mig iaf Lukas. Men mysigt var det.

Dagen efter vaknade Alice runt halv sex. Vi spenderade nån timme i vagnen sen gick vi och åt frukost. Felix var sur som en citron men efter att ha ätit två tallrikar gröt, smörgås och oboy så var han som vanligt igen. Kim och de minsta åkte hem ganska tidigt. Jag skulle hjälpa till och städa lokalerna och vara med och servera lunchen så det passade mig bra. Att städa toaletterna var väl inte det roligaste men men vad gör man inte. Föräldragruppen i år var lite så där som ni vet. Men de som jobbade gjorde det riktigt bra. De ska alla ha ett stort tack! Nästa år får vi styra upp det bättre från början vi från styrelsen.

När jag kom hem låg både Lukas och Alice och sov helt utslagna. Lukas sov middag i fyra timmar plus att han sov i bilen på vägen hem. Slitsamt med läger! Hela fredagen var lugn då alla var trötta. I går var det också rätt lugnt. Var hemma med barnen. Skickade Alice till mormor en stund och fick besök av Tomas. På kvällen åkte vi och handlade och sen gick jag hem till Charlie en timme och sen gick vi ut och åt. Vi var på Träslottet och det har aldrig varit sämre. Från början hade vi inte ens gafflar, maten var okej men sen var det ingen service att tala om 1,5 timme senare fick vi be om att få in menyerna igen då vi ville ha efterrätt. Det fick vi men de hade fortfarande inte plockat bort våra tallrikar så det var väldigt trångt på bordet. Så vi ställde ihop dem i högar och sa att nu får ni ta bort tallrikarna. Sen beställde två av dem glass med varm hjortronsylt men den var kall.

Jag var inte speciellt upprörd. Jag såg att tjejerna som jobbade var väldigt unga och visste ingenting om detta. De kanske är vana att folk äter en varsin pizza och sen går. Men det är ju en restaurang så vissa saker måste de ju leva upp till. Kim har aldrig gillat stället och tycker att det är dålig mat. Han menar att det är pizzagubbar och man kan inte sminka en gris. Det finns ingen vanlig bra restaurang i Krille säger han, jag är beredd att hålla med honom.

Idag ska Felix på kalas, Kim ska på husvisning (inte för våran skull) och sen hoppas jag att det blir middag och bio i Karlstad med Kim Och T & L.






Vi ska sy om dynorna, har köpt tyg men det blir liksom aldrig av

Osminkad och ocharmig bild men mys!




""toaletten"






Ett barn i varje hörn












Julia ♥




Blev lite glass över, den ska jag förvara tills nästa tillfälle (typ skolavslutningen)


Man blir trött av att vara på läger

Detta inlägget har tagit mig mer än en timme. Nu ska jag ta upp lilleman och fixa frukost åt kidsen. Felix har varit vaken sen halv sex så han behöver föda.

Pöss!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad fint ni har fått i husvagnen! Och det ser ut att ha varit mysigt också :) Om jag kunde så hade jag gärna hjälpt er med syandet men jag tror att bror är bättre på det...

2011-06-12 @ 22:15:02
Postat av: Jenny

Förresten, är det Trassel ni tittar på?

2011-06-12 @ 22:15:58
Postat av: Maria

Jenny: Ja det är mysigt! I köket har han satt upp ett sött diskställ oxå. Ni är säkert lika bra på att sy ni två kan jag tro. Men det blir ju aldrig av här, tiden räcker aldrig till riktigt. Jajamen det är Trassel vi ser. Är allt bra med er?

2011-06-13 @ 08:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0