Sömnlöst på Bläckhornet

Ska vi ta natten då? Gissar på att ingen orkar höra men eftersom det är min blogg så struntar jag egentligen i det. Det är ju helt frivilligt att läsa som tur är. När jag precis hade somnat in strax efter elva så började Alice gråta på sitt rum. Gick till henne och hon klagade på att hon hade ont i öronen. Kommer inte ihåg alla turer men hon fick supp och nässpray. Hon låg i fem minuter sen kom hon upp gråtandes. Jag låg brevid henne men varje gång hon somnade så vaknade hon och grät. Runt halv fyra tog jag med henne till min säng. Där somnade hon tillslut och jag hann sova en halvtimme sen vaknade hon och skrek så jag fick bära ut henne för att inte Lukas skulle vakna. Men jag sprang skyttetrafik mellan rummen och gav honom nappen då han vaknat till. Vaggade henne i knät, smekte henne över ryggen, följde med till toan ja allt jag kunde. Tillslut gick vi ut i garaget för att jag skulle kunna sätta på en film till henne. Ligger och myser framför Buzz och Woody efter att ha fått ljud och rätt audio efter en halvtimme. När vi precis somnar till så säger det pang igen och en till säkring går. Får ta fram ficklampan och byta den sen hittar jag Alice sovandes i garaget. Nu är det åtminstonde morgon och de andra barnen vaknar.

Nu sover hon. Hon somnade när de andra åt frukost vid åttatiden och hon får sova tills hon vaknar. Har fått en tid hos läkaren runt 12. Gissar på att hon fått öroninflammation. Hon klagade ju på värk och det är ju typiskt att de inte vill ligga ner eftersom det värker då. Och hon är ju väldigt förkyld så jag blir förvånad om det inte är det.

Det är typiskt att detta händer just nu. Passar väldigt dåligt i tiden just nu. Men det är inte mig det är synd om här. Jag skulle göra vad som helst för att ta bort hennes smärta och lidande. Fina lilla flickebarn. Oj vad jag älskar henne ♥ Men som sagt hoppas hon får pencillin sen så hon får sova inatt. Hur jag ska få i henne det får bli en annan femma. Gotta lova a challenge! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0