In my dreams

Eric gick ju och vann och det är vi mycket glada för. När Danny fick sina poäng där i slutet så skrek jag så Felix och Kim höll för öronen. Jag tycker att han var den rätta vinnaren, han bjuder på show, han är sockersöt och låten är trallvänlig. Danny hade funkat han oxå det säger jag inget om. Nördig som jag är röstade jag på Eric fem gånger och en gång på Swingfly. Nej jag har inget bättre för mig!

Annars är det rätt segt idag måste jag säga. Nu kommer jag nog att gnälla igen. Lukas väckte mig vid halv fem, sen somnade han inte om. Stoppade in nappen i munnen på honom flertalet gånger men han slängde bort dem och låg och fräste saliv och babblade istället. Jag tvingade upp min sambo sen låg jag kvar en stund. Jag går inte ur sängen innan sju en lördag. Kim gick inte upp vid fem heller såklart om nån nu trodde det. Sen har det gått i ett här hemma. Lukas har varit trött och gnällig och när han var nöjd så gnällde Alice eller ställde till med nåt. Kim har jobbat i rummet. Ibland önskar jag att jag var hantverkaren här hemma. Därinne får man iaf vara ifred. Drömmen är att få lite sovmorgon. Helst så att man vaknar av sig själv. Långfrukost och en bra tidning att läsa till. Sen slappa en timme i soffan framför tv:n. Men nej jag har ingen soffa i huset ingen tv heller haha. Det har varit jordbävning och tsunami i Japan men det är Maria Röös det är synd om bara så att ni vet!

Idag blir det vanliga söndagssysslor. Felix har en kompis här och jag ska snart laga lunch till familjen. Sen blir det tvättvikning och allmäna söndagssysslor. Igår var vi i Karlstad och tittade på tapeter och handlade lite. Är inte helt överens än men vi har några som vi båda tycker om. Jag brukar låta Kim bestämma men när det gäller tapeter tänker jag säga mitt kan jag lova. Hittade en så snygg igår men jag vet inte om den skulle passa i längden. Men fasiken vad mycket snyggt det finns. Men vi ska prata lite mer om hur vi ska ha det. Vi ska riva en vägg oxå och det får man ha med i beräkningen. Har valt tapeter till Lukas rum oxå tror jag. Men det finns som sagt mycket fint. Vi hade barnvakt men tog med oss Alice. Köpte med bullar för att vi skulle göra egna semlor. När vi kommer hem har barnvakten ätit upp våran mandelmassa. Vad är oddsen på det? Men vi gjorde med vaniljkräm istället. Mycket godare om ni frågar mig. Men å andra sidan så gillar jag inte mandelmassa heller.

Japan ja, fy fan vilken katastrof. Man tycker att det bara ser ut som lite vatten tills man ser hur det river med sig hela hus då förstår man vilken kraft det har. Fruktansvärt. Än en gång blir man glad att man bor i Sverige.

Ser verkligen fram emot kvällen. Solsidan (var så jäkla bra sist) och sen BB live. Yes!

Måste ju berätta om Alice oxå. Vilken stjärna hon är ändå. Vi åt på Max igår och hon fick en ballong av tigern och en ung kille. Men den gick sönder så jag sa att hon fick gå och fråga om en ny. Ja säger hon och piper iväg och ställer sig framför dem en lång stund. När jag går dit ber hon om en ny som hon får. Så tuff var inte jag när jag var liten. Jag hade antagligen inte ens gått fram i släptåg av någon vuxen. Sen imorse drog hon i Kimpas tröja. Då tog han den och drog över henne så att de satt ihop. Varpå ungen utbrister "Men pappa jag är inte Ru". Hon är rolig ibland ♥




Alice i en stl 80. Förstår inte ens hur det är möjligt att knäppa den i grenen.


Jag har klippt Lukas så han ser ut som en liten munk. Han går nu under namnet Friar Tuck. Kärt barn har många namn. Jag har smeknamn på alla. Måste vara nåt fel på mig.


Alice aka Lilla Ru

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0