Full rulle ät ingen bulle

Har inte skrivit på ett par dagar. Har inte funnits tid helt enkelt. Det har gått i ett här hemma. Har köpt en Se o hör men till vilken nytta vet jag inte. Jag har inte ens hunnit läsa den, samma sak med Vi föräldrar. Tog mig igenom NKP idag, det krävdes två omgångars läsning. Vilket säger en del då den är tunn som skrutt. Men vi har haft en mycket bra helg. På lördagen var vi på dop. Det var lilla Julia som döptes i Visnum och efteråt var det mat och tårta i Prästgården. Mycket lyckat. Härligt att vara på dop som man själv slipper att anordna.


Väntar på att dopet ska börja.


Alice är tokig i Julia (har döpt en docka till Julia här hemma)


Fin och mycket god tårta!

På kvällen såg vi på I vildingarnas land och jag somnade. När vi lagt Felix såg vi på The tourist. Gillade den faktiskt, Depp var ju med :) På söndagen åkte vi hem till Kims mamma på middag. Hon fyller år i veckan så hon skulla firas lite. Innan strosade vi runt på Karlsson. Svärmor bjöd på mycket god mat i vanlig ordning. Hon är fantastiskt duktig.




Alice tallrik, hon åt kanske en eller två tuggor




Lukas moffade och åt som om hans sista stund var kommen


Felix köpte en helikopter på Karlsson som han byggde ihop



Idag började jag dagen med en långpromenad med Kajsa. Sen lämnade Kim in Cocos till veterinären. Det var dags för kastrering och chippning. Han kom hem vid lunch och hade lämpligt nog med sig lunch till oss. Sen väckte vi lillgurkan och åkte in på ettårskontroll. Lukas gillade inte sprutorna utan grät en del. Han är en stor kille som ni vet. Vägde 13 900 ungefär och var 83 cm lång. Efteråt handlade vi mat och sen åkte vi och hämtade Cocos. Han mår bra men måste vara inomhus i en vecka ungefär för att det öppna såret ska kunna läka. Så vi fick åka och köpa kattsand innan vi hämntade hem de andra två från dagis/skola.

Har bestämt mig för ännu en diet (ja jag vet jag är dum i huvudet) eller ja det är ju bra men kan verka skrattretande I know! Men va fan, det är dags att agera. Träffade två tjejer som gått på soppa nån vecka och pratade om diet och de är inte ens tjocka så det säger en del. Förr i tiden provocerade detta mig mycket när smala människor gnällde på att de åt för mycket och ojade sig hit och dit. Idag tycker jag att det är bra att de tar tag i det i tid. Det är bättre att agera i tid istället för att vänta tills man väger 30 kg för mycket. Det blir så mycket svårare då. Jag har börjat få ont i höften. Känns som foglossning och ibland haltar jag här hemma. Det är ju säkerligen pga min övervikt. Så ska det ju inte behöva vara liksom. Önskar att jag har styrka att pallra mig igenom detta. Har en idé som löper över 16 veckor får se om det blir som jag tänkt. Antagligen inte haha men men. Nog om detta!





Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Pepp pepp Heja heja! Det fixar du galant!!!!

2011-03-22 @ 09:22:21
Postat av: Maria

Åh tack snälla!

2011-03-22 @ 19:32:19
Postat av: Louise

Hej hittade hit av en slump faktiskt (googlade efter något recept) men känner att jag måste kommentera :) Du kan inte få göra en gastric bypass då? Slänger in en länk om du vill läsa mer om det http://www.cavalio.com/index.php?pageId=21



Annars handlar det nog om att man når en gräns då man känner att det inte fungerar längre och man måste göra ett val att antingen förändring eller gå kvar i gamla mönster. Du kanske behöver hjälp och stöttning, jag tycker du ska vända dig till vårdcentralen eller landstinget där du bor.

Den enda som kan göra något är DU själv och jag önskar dig jätte mycket lycka till! :)

2011-03-24 @ 08:56:55
Postat av: Maria

Louise: Jo jag skulle kanske få en gastic om jag försökte. Det tanken både lockar och skrämmer mig. Vissa dagar är jag fast besluten att försöka få till det. Andra dagar vill jag klara det själv (skulle kännas bättre. Vadå stolt!). Men visst har du rätt. Man kommer till en gräns då man känner att enough is enough. Jag är där nu men det har jag varit förr. Tack!

2011-03-25 @ 08:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0