Stundande vinkväll

Ikväll är det tjejkväll! Vi ska gå på stan och sen ska vi käka och hem till Tina för att dricka en massa vin och snaggla järnet! Det ska bli awesome! Jag kände att det var på tiden imorse när jag vaknade. Felix hade kissat morgon och lillebror passade på att slänga ner mina hudvårdsprodukter i toan. Felix skrek och jag sprang in och fiskade upp dem. Lagomt fräscht så där! Så ja det ska bli kul med lite vuxenaktivitet.

Annars är det lugnt här hemma. Håller på med vikten och har tappat två kilo sen i måndags. Har promenerat varje dag. Igår kväll gick jag och Terese en runda i mörkret. Mycket skönt! Annars håller vi fortfarande Cocos instängd. Men igår kom han in stolt som en tupp, jag kände att han var kall. Antagligen hade han bråkat så pass med luckan att den gått inåt så han kunde smita emellan. Ena klon var kluven och det blödde så jag gissar på det. Han hade en hel häck med sig in. Det var bara att kamma och slita i honom. Så här såg det ut på golvet efteråt. Det är härligt med djur!



Lukas har börjat gå. Vi applåderar och ropar hejaramsor här hemma. Men han är fortfarande en liten fegis. Går längs väggarna för det mesta men går fem-tio steg hela tiden oxå. Kul! Om en vecka börjar han på dagis. Herregud, våran lilla korv!

Helgen bjuder för övrigt på Barnmässa och husvisning. Kul när det händer nåt! Annars är man inte så kräsen vad det gäller händelser numera. För några veckor sen när jag och Kim spånade på aktiviteter man kan hitta på för att ha kul så sa han "ja eller ett samlag kanske". Jag menar inte att skriva om vårat sexliv men jag tyckte att kommentaren var så jäkla klockren. Det visar på att man som småbarnförälder inte är så kräsen vad gäller aktiviteter. Eller att man aldrig hinner med sig själv. Det är lite så faktiskt. Men det är härligt oxå, man ska veta att man lever.

-Vem älskar jag mest i hela världen?
-Din Babitchio

Dialog mellan mig och Alice imorse. Jag kallar henne babitchio ibland. Vet inte varför men jag har smeknamn på alla jag känner och på barnen och Kimpa byter jag dom konstant. Ja jag är lite knäpp men det står jag för. Jag är i alla fall ingen tråkig människa och det är jag glad för.

Trevlig helg på er mina små gurkor!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha klockren kommentar:D Jimmy har nog säkert haft dom tankarna men jag har redan gjort klart för honom ( mest på skämt) att han har tjänat sitt syfte som avelshingst nu och att jag känner mig nöjd tills det blir dags för en trea;)

2011-03-26 @ 09:01:45
Postat av: Jenny

Vad är det för hus ni ska kika på?

2011-03-26 @ 10:15:00
Postat av: Maria

Sara: Ja visst var det! Haha ja nu har Jimmy gjort vad han behövt för ett tag framöver. Kim har oxå gjort sitt på den fronten stackarn :)

2011-03-29 @ 20:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0