Bad news

Sätter mig här en sväng. Barnen ser på film i nya soffan. Kimpa ligger däckad med skallebank :( Snart ska jag dra iväg på möte. Får se om han är bättre då annars får jag nog ringa in mamma. För jag har lovat att gå på mötet idag och jag känner att jag bör göra det. Idag har jag varit hemma med Lukas som hade hög feber igår men som är bättre idag. Vid lunch kom Kim och bytte av mig och så åkte jag och jobbade i några timmar. Annars är det lugnt denna vecka. Ska jobba några timmar på torsdag med men annars lugnt som sagt. Hoppas att det blir nån mer dag, men jag får vara tacksam för allt jag får. Och tro mig det är jag!

Läser på aftonbladet om en massa knas. En sjuk man som hugger huvudet av en stackars kvinna, helt vidrigt. Arnold S har ett utomäktenskapligt barn med en gammal anställd. Inte konstigt att Maria tar ut skiljsmässa, skulle jag nog oxå ha gjort. En stackars kvinna i Säffle har blivit inkastad i en bil och gruppvåldtagen i tre timmar. Vart är världen på väg? Och det här är bara ett plock av all skit som händer (inte för att Arnolds skiljsmässa är skit eller nåt att bry sig om, sorry). Suck!

Nu ska jag göra mig nåt att äta innan jag åker iväg. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Sara

Det är ju inte direkt så att man känner sig icke-orolig över vilken värld ens barn ska växa upp i.. blotta tanken på att Tyra ska på disco och grejer sen och vara ute ensam när det är mörkt får mig att rysa. Jag kommer ligga i buskar med walkie talkie och ha kontakt med andra mammor i samma situation;)

Hoppas Tyra blir som min syster som är öppen med vart hon ska, att hon ska dricka för första gången och att hon låter sig hämtas av oss när hon är på rajtan tajtan osv.. hon är visserligen 18 bast. Kommer Tyra och säger när hon är 14 att hon ska ha sin första fylla på folköl som sin mor kommer ju inte det att mottagas med stor iver direkt.. men du fattar.. jag önskar att ungarna kommer att hålla sig hemma länge och sporta=)

2011-05-19 @ 09:51:39
Postat av: Maria

Nej jag vet man gör ju tyvärr inte det. Jag hoppas oxå att mina barn blir öppna med vad de ska göra och att de alltid ringer till oss om det är något. Haha ja jag hoppas oxå hellre på sportiga barn, men det lär jag inte få haha.

2011-05-21 @ 11:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0