Helgen i bilder

Trettioårsfesten var mycket lyckad. Lite segt i början, jag var väldigt trött och kom inte riktigt igång. Så är det ju ibland men det blev bättre som tur var. Fick jättegod mat och vin och trevligt sällskap. Vi tog en taxi hem och var hemma tre på natten. Åkte till Maxi och handlade lite innan jag begav mig hemåt imorse. Kom hem till tre underbara ungar som mötte mig med kramar och stora leenden. Det är det som är det härliga med att komma hem igen. Trots endast tre timmars sömn inatt så har jag orkat med dem hela dagen. Underbara små troll.

Det blev en rätt lugn dag. Felix hade en kompis här och vi åt söndagsfika. På eftermiddagen kom svärfamiljen hit och givetvis så grillade vi. Kim fixade klart våningssängen i husvagnen. Nu är det bara att rulla och jag är sjukt sugen på att ta premiären vill jag lova.

Natten var så där. Lukas vaknade runt tolv och försökte att göra nummer två, så där höll han på ett tag och jag vaknade fem imorse. Så åtta timmars sömn på två nätter. Inte så kul, men just nu känner jag mig pigg. Men efer lunchen lär jag var trött.

En annan reflektion jag gjorde i helgen var att vi ofta ser det dåliga i folk. Det måste vi fan sluta upp med. Jag satt med en kompis och talade gott om en person och berättade om hur imponerad jag var. Varpå kompisen säger en tråkig kommentar om den samme. Och alltså det är inte bara hon, jag gör det lika ofta jag med om inte oftare. Alla har vi ju både goda och dåliga sidor, men för det mesta så bör man fokusera på det bra. Om det bara är saker som att någon är tråkig, torr mm. Ja men låt dem vara det då. Fast där är jag oxå snabb att kritisera jag får nästan utslag på tråkiga människor. Men alla är vi ju som vi är. Sen ska man inte låta vissa saker passera men då är det bra att säga ifrån eller hålla sig undan från den människan. Jag har tur som har så många bra och underbara människor i min närhet. Alla är vi olika och det får man försöka att acceptera.

Idag blir det en lugn dag. Felix är äntligen tillbaka i skolan. De små är hemma med mig. Ikväll är det brukarrådsmöte annars inget alls på agendan.




Alice målade av oss alla i helgen.


Alice


Vi körde en favorit i repris


Jag älskar den här bilden. Den är så fylld av kärlek och glädje ♥



Mamma kom hit och så hjälpte jag henne med deklarationen. Fixade min egen med och blev bitter när jag insåg att de tusenlapparna jag skulle få tillbaka försvann. Jag hade glömt bort att jag sålt aktier till en peron och de pengarna ryker till skatten. Segt! Mamma hade med sig kläder till Felix. Vi är så lyckligt lottade jag och Kim. Vi har världens bästa föräldrar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0