Fast lane

Dags för en uppdatering. Hinner inte riktigt med längre. Fick jobba idag oxå. Var beredd på att bli inringd från stället jag varit på i en vecka. Och så blev det. Kvart i åtta ringde de och ville ha mig där en timme senare. Slängde mig i duschen och sen iväg med barnen. Det blev stressigt kan jag lova. Efter jobbet så åkte jag och Kim hem till Felix. Sen drog vi på utvecklingssamtal i skolan. Jag älskar utvecklingssamtal! Man ska inte skryta över sina barn men alltså vi är så stolta så vi nästan spricker. Han är så duktig. Läraren hade bara gott att säga. Han klarade av allt som han skulle och var inte långt ifrån målen för andra och ofta tredje klass redan. Han hade fin handstil, var en bra kompis. Hon hade svårt att skriva sånt han behöver utveckla. Men skrev att han kunde lära sig att skriva längre historier och meningar. Men han hade svar på tal om varför han inte skrev längre. Han räcker ofta upp handen och berättar och diskuterar. Ja det var ett drömscenario för oss som föräldrar det var det verkligen. Han är fantastisk och vi är så stolta. Nu skulle vi såklart vara lika stolta ändå. Men han är så redig och det är underbart faktiskt.

Nummer två alltså lilla Alice har vi det inte lika lätt med. Hon är lika underbar hon med såklart. Men har hamnat i nån form av utvecklingsperiod eller nåt. Äter inte, sover inte. Hon har kommit upp varenda natt och krånglat. Ska äta med fingrarna, ha knäna mot bordet när hon äter. Ja jag vet inte vad som tagit åt henne. Känns som något bakslag och återfall av trots eller nåt. Igår när jag kom hem från jobbet (kvart i sju på kvällen) så sprang hon ut ur duschen och sen satt hon i mitt knä och vi mös säkert en kvart på golvet. Så det är mestadels härligt.

Lukas utvecklas massvis just nu och säger mer än gärna nej till allt samtidigt som han skakar på huvudet. Åh mina fina små troll. Jag ska göra allt för er ♥

Efter samtalet åkte vi och hämtade de andra två på dagis sen åkte vi till Maxi och handlade. Felix kompis ska ha kalas på lördagen så vi behövde ha en present med. Sen åt vi en varsin glass och åkte hem och åt mat. Kom på att jag var tvungen att baka med. Det är Klockargårdens dag på lördag och skolbarnen säljer bröd då. Felix klass skulle baka godis eller småkakor. Så jag slängde ihop en sats med drömmar.

Imorgon ska jag jobba 8.45-17.30 så det blir en lång dag. Men det är väldigt kul att jobba. Men hemmet hamnar i skymundan om man säger så. Ska försöka att komma ifatt i helgen. Nu ska jag gå och kolla på Eurovision. Hoppas att Saade kvalar in, gör han inte det så skiter jag i att titta på lördag.


Kommentarer
Postat av: Sara

Så härligt att läsa om kärleken till dina barn=)

2011-05-13 @ 09:31:16
Postat av: Maria

Tack vännen! Ja du vet ju hur det är. Helt otroligt vad mycket man kan älska dem! Kram och trevlig helg på er!

2011-05-13 @ 20:01:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0