Is what made me, saved me, drove me crazy

Vet inte riktigt vart jag ska börja? Det vet jag fan aldrig. Har haft en lugn vecka. Igår jobbade jag dock hela dagen. Skulle ha jobbat halvdag men de frågade om jag kunde vara kvar hela dagen och sjävklart kan jag det. Kom hem och hämtade barnen, sen hem och gav dem mat och sen iväg på årets vårbazar. Handlade massvis, alla pengar de får in går till en resa för barnen. Det var väldigt trevligt, men blåste satan så kallt. Dagiset är på en riktigt blåsgård, brevid ett gärde, blåser hemskt där. Kom hem och lade ungar plockade disk och tvätt. Sen var jag sliten kände jag. Satte oss och såg på en ny serie, Spartacus blood and sand tror jag den hette. Vet inte vad jag tycker, konsitga färger. Såg fan animerad ut och blodet var i fokus på ett knepigt sätt. Sen somnade jag givetvis i slutet med.

Idag är jag hemma och barnen med. Felix kom nyss hem från skolan de andra två sover. Alice var sur som ättika förut och det berodde väl på tröttheten. MEN idag åt hon lunch. Händer inte ofta längre, så det verkar gå åt rätt håll. Kvällen blir lugn. Helgen med. Imorgon vill jag fixa ute på gården, ja ni hörde rätt! På söndag är tanken att vi ska åka till Liseberg men vi får väl se hur det blir. Vädret visar regn men prognosen ser bättre och bättre ut. Alternativet är att åka imorgon men då är det mer folk i parken. Då kan det vara kötid på en timme per karusell och det är inte så kul att åka ner för att stå i kö. Man får ut så mycket mer av att åka en söndag. Sen finns det andra saker som kan hindra oss. Men fan va kul det vore om vi kom iväg.

Har just suttit och läst Krilleposten och det är ju smått deprimerande. Ejes i konkurs, bowlingen likaså och stängd över sommaren. Snacka om att vi bor i en spökstad. Sen ska de lägga ner mina barns skola. På tal om det så kom det fram en pappa igår och ville prata med mig. Förstår inte att de alltid ska komma till mig, eller ja det gör jag kanske. Jag kan ju aldrig hålla munnen stängd haha.

Var nåt mer jag skulle få med, men kommer inte ihåg vad det var. Snart vaknar barnen då blir det mellanmål sen går vi ut en sväng och väntar in pappan i huset.

Vad hittar ni på i helgen?



Kommentarer
Postat av: Anonym

Just nu bakar jag Butterkaka och lyssnar på dansband :P Imorgon blir det att titta på Göteborgsvarvet.

Trevlig helg!

2011-05-20 @ 16:47:26
Postat av: Anneli

Här blir det som vanligt ingenting. Ska trösta Jennifer....som kommer hit i kväll.

2011-05-20 @ 17:48:09
Postat av: Sara

Vi ska åka till Krhamn och bli ompysslade av mamma och pappa. Ska bli mysigt!!

Gällande mat har det vänt för Tyra totalt. Dagisfröknarna sa häromdagen att hon börjat äta upp all mat på tallriken och både smörgås o frukt efteråt. Har märkt det hemma också. Trodde väl aldrig att den lilla matvägraren skulle börja käka så bra:) hav hopp;)

2011-05-20 @ 19:04:29
Postat av: Maria

Johanna: Åh det låter mysigt. Såg kakan på bild, den såg fantastisk ut! Låter som en härlig helg. Vi kommer till din fina stad imorgon :)



Anneli: Ja du får krama henne från mig med. Hoppas att det löser sig för dem.



Sara: Låter härligt du! Åh va kul att hon fått aptit, sånt kan göra en mamma mycket glad. Alice är mer upp och ner periodvis äter hon inte alls och ibland äter hon ganska bra. Så hopp finnes. Ha en härlig helg nu!

2011-05-21 @ 11:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0