Ännu en underbar helg till ända

Ingen dator och inget spotify. Men jag sitter inte i sjön eftersom vi har två datorer till i hushållet. Lånar kimpas och lyssnar på grooveshark, funkar det med. Idag är jag inte mother of the day. Är trött och seg! Var en väldigt lång dag igår. Först handling och fika i skärgården, hem fixa lunch och slå in paket. Sen vidare på kalas gick dit med Terese och selma. Sen ett mycket trevligt barnkalas i två timmar, sen gick vi hem igen. Kom hem och sminkade om mig, satte på mig en klänning och iväg på nästa fest.

Mia fyllde trettio och detta skulle firas med pompa och ståt. Det var en mycket trevlig tillställning, men det blev inte så mycket party. Det kickade inte igång direkt faktiskt. Jag var försiktig med vinet (skrämd sen Gbg) men det gick fint ändå. Jag håller ju dessvärre låda vare sig jag är nykter eller onykter. Tänk om man kunde hålla snattran ibland haha. Folket drog hem tidigt, ja innan halv tolv. Jag skulle sova över hos värdparet och vi satt och snackade ett par timmar vi som var kvar och de dansade som bara den. Tyvärr är jag så tråkig att jag inte dansar nykter haha. Somnade runt fyratiden. Så jag är seg idag. Inte alls bakfull men trött. Men vilade faktiskt två timmar efter lunchen så det går ingen nöd på mig.

Lukas sket nyss ner min nya tv-kudde. Bajs bajs bajs. Jaja lättare att tvätta överdraget iaf. Lägger in bilder senare sen antar jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0