Den tiden på året

Är uppe innan sju en lördagmorgon. Men det gör mig inte det minsta. Är pigg och utvilad. Man blir visst det när man däckar på soffan strax innan tio. 45 minuter senare masade jag mig in till sängen. Kim fick välja film som tur var och jag lät honom ha godisskålen för sig själv. Alice ser på tv i sängen, Felix sitter framför datorn. De andra två snusar fortfarande.

Har jobbat hela veckan. Men igår hann jag ta en fika med mig själv på stan samt handla nya kläder till barnen. Måste köpa mycket mer. Två av dem byter storlek så det behövs massvis med nya kläder. Har faktiskt bokat in en tripp till Ullared. Har aldrig varit där förut så det är väl på tiden om man säger så. Åker med Linda, Jea, Lindas syster och mamma. Blir nog kanoners! På tal om Linda så var hon och hennes pojkar här i torsdags. De renoverar hennes hus och borrar och har sig så hon flydde hemifrån litegrann. Vi åt kvällsmat tillsammans och det var jättemysigt. Undrar varför man inte hälsar på varandra så mycket. Det borde man göra! Det är ju så förbaskat trevligt!

Annars har det inte hänt så mycket. Har en man som jobbar nonstop här hemma. Han är en riktig arbetsnarkoman och jag vet vart den genen kommer ifrån om man säger så. Men han lade väl av vid åtta eller nåt iaf på fredagkvällen och unnade sig en rulle. Tänk ifall man hade lite av hans energi. Iof fick han passa på eftersom mamman i familjen smiter hemifrån igen. Vart ska jag då? Jo det är dags för årets stugträff! Det är femte året i år. Och fler kommer det att bli. Ska bli underbart roligt att träffa tjejerna igen. Love ém!

Nu ska jag duscha och packa lite tror jag. Vad gör ni i helgen då sötnötter?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0