Tålamod är en dygd som jag inte alltid besitter

Lite smått frustrerad idag! Allt ska ta sån tid jämt och man hinner inte med en tredjedel av det man måste känns det som. Har kört hårt hela dagen här inne och Kim har jobbat därute. Han har klippt häck, träd och nu klipper han gräset. Sen drog jag med Alice och Felix och morsan på marknad. Kim och Lukas var hemma och svärfar kom förbi så nu har vi kakor till en förbannelse. Har kvar massa från en annan gång han var här. Köpte med pizza och sallad från Åtorp. Var väl okej men ingen lök i salladen och ett ägg i en grekisk blev ett litet minus. Jag ogillar ägg!

Gick på toan i tre minuter förut och under den tiden hann Alice öppna dörren och springa ut naken med Lukas efter sig. Kim var ute och hann hindra Lukas från att kasta Felix mobil i poolen. Jösses säger jag bara ibland är de billiga. Men en kvart senare när Alice badat och Lukas tar fram hårborsten och kammar sin systers hår så smälter jag igen! Jag har tre friska fina barn och jag är så glad för det. Men ibland blir man trött, eller har dåligt tålamod ska sägas. Alice hade fått en fin grej på marknaden som hon tappade bort tröttsamt men sånt händer ju. Men sen när jag köper godis har en gubbe knäck i öronen. Bad om nougat och mintchoklad. Fick mintkyssar, mint men inte samma sak. Jaja skitsamma! Kim gillar kyssar som tur är. Barnen tycker att det är för starkt.

Nu ska jag lägga mina små sötgrötar! Sen hoppas jag på att mannen kommer in och gör mig sällskap i soffan. Annars är jag trött trots sovmorgon. Har superont på två ställen på kroppen, tror att det är därför jag är trött och sur.

Förlåt om jag gnällde. Har egentligen haft en fin dag men ja ni vet, I´m a whining little bitch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0