Jag ligger gömd under löven, jag ligger gömd under snön

Ännu en helg har passerat. Ja jag vet att jag jämt inleder så. Jag tycker att det enda svåra med ett inlägg är hur jag ska inleda det och vilken rubrik som passar. Därav låttitlar eller snarare texter från låtar, helst på engelska med. Nu vet ni varför!

Idag vaknade min sambo med huvudvärk. Jag sa att han skulle lägga sig och vila. Vad gör han då? Jo lägger in en högre växel och börjar jobba med att såga list och fixa i tvättstugan. Arbetsnarkoman någon? Men jag är glad att han är duktig och arbetssam. Jag fixade inne och hängde med barnen. Felix hade en kompis hemma och idag mådde han bra. Han fick feber igår men den varade bara till kvällen sen mådde han bra igen. På eftermiddagen åkte vi till Jenny och Dennis nya hus. De flyttade dit igår. Jättemysigt och gulligt. Stor och bra trädgård och det låg bra vid en återvändsgata. Fikade och barnen lekte. Sen åkte vi till farbrors jobb och handlade. Barnen tyckte det var festligt att träffa honom i affären. Kom hem med mat för hela veckan till en rätt så billig slant. Bara att komplettera med bröd och mjölk. Det gick upp ett ljus för mig förra veckan. Träffade kompisar som trots fyra barn hade en mycket lägre matkostnad än oss. Vi måste börja handla lite billigare. Så nu är det matsedlar som gäller. Då är risken mindre för överhandling och sen är det skönt att veta vad som ska lagas varje dag. Planering kallas det visst! Brukar köra det då och då men ibland skiter jag i det och kör på. Men det här är givetvis att rekommendera.

Nu ska jag slösurfa en halvtimme sen blir det film i sängen. Tippar på att jag orkar en halvtimme innan jag stänger mina bruna. Veckan bjuder på jobb på tisdag och förhoppningsvis fler dagar än så.


Kammar syrrans hår




Enda äpplet från vårat träd i år, MEN det var stort och det smakade bra
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0