Första helgen i september

Igår var vi på Oxhälja. Handlade inte så mycket men barnen fick leksak, nougat och åka några karuseller så de var mer än nöjda. Är ju lite av en tradition att åka dit. På kvällen kom svärfamiljen förbi på fika. De hade oxå varit där men vi sågs i vanlig ordning inte.






Alice är tveksam


Men bestämmer sig för att åka och hon älskade det!


Stor och liten

Idag drog Kim på shoppingrunda till Karlstad och jag var hemma med kidsen. På eftermiddagen åkte jag med Felix på en klasskompis kalas. Föräldrarna var oxåp medbjudna för att bla diskutera skolfrågan. Anna Och Thomas hade ordnat ett jättebra kalas med femkamp och barnen hittade en skattkista full med gott. Fika, godis, chips you name it. Mycket trevligt!



Nu ska jag se på Idol och sen blir det Greys.

Hur har eran helg varit?

Kommentarer
Postat av: Ida

Härlig helg ni verkar ha haft! :) Här har det varit en bra helg med fint väder, överrasknings-babyshower för mig i lördags och så en alldeles för kort dag tillsammans med min vän från Göteborg. Det enda som varit sisådär är väl att Toves förkylning som var på väg bort verkar ha utvecklats till hög feber och öroninflammation! Lite sådär. Du får hälsa Kim och barnen :) kram till er alla

2011-09-04 @ 21:37:06
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh vilka fina vänner du har! Stackars Tove dock :( Hoppas hon kryar på sig fort lilla gumman. Ta hand om er!

2011-09-05 @ 21:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0