Ain´t it sweet!?

Kvällen är här och det är en härlig känsla. Men den bästa känslan var när jag kom hem från jobbet och Lukas öppnade dörren och ropade hej mamma. Kom in och fick kramar och pussar och du hjälpa mig från en liten mun. Han är så otroligt ordentlig den pojken. Han lägger allt på deras rätta ställe, är så förnuftig och redig. Precis som sin storebror och sin far med för den delen. Och han pratar, nonstop och han är riktigt duktig på det och det är så roligt. Skulle villja frysa tiden nu, på allvar. Får nästan ångest när jag tänker på att han växer ifrån mig och ifrån hans söta lilla jag. Och inget trots än, han bara hänger med. Men men det lär väl komma. Alice var också redig här om dagen och hämtade papper och torkade bort en stor kattspya från fönsterbrädan.

Gör sista dagen imorgon och det känns tråkigt. Idag fick jag höra av en förälder att hon och fler var väldigt nöjda med mig och det jobb jag gör. Kändes väldigt kul! Personalen har också gett mig fina ord, men det värmer än mer när föräldrar säger positiva saker om en.

Veckan har bjudit på två möten med, till sena kvällen iaf det ena. Styrelsemöte, sen har vi hälsat på Felix nya skola. Det tyckte han var både kul och pirrigt.

Nu är det långledigt och hela familjen ska vara ledig och ha det gott. På lördag blir det Karlstad, sen vin och singstar hos Charlie på kvällen. Har varit på systemet och inhandlat en bib! Sen ska vi till svärfar och elda brasa på Valborg.

Nu ska jag surfa vidare, sen ska jag krypa ner i soffan brevid hun och så ska vi se ett avsnitt av The missing. Livet är riktigt fint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0