Mycket bra helg!

Idag har jag blivit faster igen! Phrom fick värkar inatt och de åkte in till Östra sjukhuset tidigt imorse. De skickade hem henne eftersom hon var öppen för lite. De åkte hem och hon sov lite, sen fick hon jätteont och de ringde in till sjukhuset igen. De sa att hon inte fick komma för de hade inte plats för henne. Istället blev det ambulans ända till Borås och ganska kort därefter kom en till liten tjej ut. Det är helt underbart roligt, men jag befinner mig för långt bort. MEN jag ska inte klaga, det är ju bara Göteborg. De kunde lika gärna bo på andra sidan jordklotet. Jag kommer att åka och hälsa på dem innan vi drar till Danmark. Vänta en hel månad, nä jag skulle inte tro det.

Igår åkte jag på loppis med Terese. Har knappt varit på loppis förut och jag är förvånad över hur mycket folk det var där. Jag har ju hört att folk hänger på låset men ändå. Vill man se folk i Krillehåla så kan man alltså gå på loppis. Det är där och på Ica Maxi de befinner sig, jag lovar. Jag fyndade inget men handlade fem grejer till ett pris av 30 kronor. Såg dock en del fint och det var väldigt mysigt faktiskt. När jag kom hem hade vi huset fullt av barn. Fem stycken som sprang runt och röjde så en spegel gick i golvet. Tog på oss och gick till kojan med allihop. Barnen hade med sig en presenning så Kimpa byggde ännu en koja eller läger åt dem. Sen hem och käkade lunch, sen drog Kim och körde stockar i skogen. På kvällen när han kom hem drog vi och åt middag på donken innan vi veckohandlade.

Imorse när jag vaknade så var det fullt ös. Åkte in till järnvägsparken och träffade Jeanette, Linda och Charlie med barn. Barnen lekte och vi babblade och fikade. Mysigt! Sen till Maxi för att köpa fika, hem och laga lunch och sen kom Jenny, Dennis och svärmor och hälsade på. När de åkte hem fixade jag middag, badade barn och tvättade, lade barn sen var det BB live.

Nu ska jag sova för klockan ringer om sju timmar.

Puss!




Tuppen och hans två hönor går och skriker på våran gård varje morgon, mysigt!










Kommentarer
Postat av: Ida

Grattis faster! :)



Hoppas att ni mår bra hela familjen.

Jag gillar verkligen att se bilderna du lägger upp och läsa det du skriver vännen, så kul att se barnen växa och utvecklas! ;)'

kram

2012-04-25 @ 09:13:45
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy
Postat av: Maria

Tack snälla du! Tycker väldigt mycket om din nya blogg! Kram på dig!

2012-04-26 @ 20:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0