Magsjukejul

Man kan stanna hemma från förskolan i magsjuketider (speciellt om man har en arbetslös sambo). Men man kan inte stanna hemma från skolan så är det. Resultatet av det är att Felix har kräkts. Han var först ut. Inget att göra något åt men det känns som att när som helst skulle varit bättre än nu. Ställer in julafton med släkten imorgon. Firar bara vi. Hoppas att ingen mer kräks just imorgon och så ska vi försöka göra det bästa av det. Barnen ska få klappar och mys och Kalle Anka.
 
Igår var jag och Kim till Maxi och köpte gran eftersom vi inte hittat nån i svärfars skog. Fick tag i en liten ädelgran. Köpte de sista klapparna och all julmat med. Mamma tog barnen så vi slapp släpa med dem. På kvällen så gjorde vi rockyroad och marknadsnougat. Idag blir det att göra nougat. Det tråkiga är att Felix var med och gjorde rockyn. Har fryst den nu ihop om att alla bakterier dör ut, annars är det väl bara att slänga.
 
Idag är planerna är klä granen (bättre sent än aldrig). Ska städa lite också annars blir det bara att lata sig. Slå in sista klapparna ikväll när barnen sover. Skönt att hela familjen är samlad iaf, magsjuka eller inte.
 
Vill önska er läsare en riktigt God jul!

Kommentarer
Postat av: Sara

God jul!! Krya på dig Felix och hoppas att resten klarar sig!

Svar: Tack så mycket! God jul till er också!
mariia

2012-12-24 @ 00:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0