Långledigt

Nu ska jag ta mig tid att uppdatera här. Hela familjen har varit ledig i fyra dagar och det har gått i ett nonstop faktiskt.

I lördags skulle Felix på kalas på Lek och buslandet i Karlstad. Så vi åkte dit och lämnade av honom. Tänkte sen fördriva tiden på husdjursmässan men valde Mariebergsskogen istället. Åkte dit och barnen lekte, tittade på djuren och åt glass.






Lukas trodde det var tuttbuffé





Sen åkte vi hemöver och jag hoppade av hos Linda. Sen drog vi ett par hus uppåt till Charlie där det var tjejfest med karaoke.


Linda är festfin! Hon tycker sin påminna om Crystal i Dynastin




Värdinnan!

Har en härlig kväll hos Charlie där vi äter och dricker gott, sjunger och babblar. Tar en taxi ner till Mastmagasinet. Där var det tummen ner men vi inser att vi kan ta en nattaburgare på toggrillen och lyckan vänder. Tar sen en taxi hem igen. Sover hos Charlie och dagen efter åker jag hem och duschar och sen vidare till svärfar för att elda brasa och grilla.


Så här finner jag familjen när jag kommer ner. Kim kör ved och barnen sitter där bak mer eller mindre hela dagen. Däremellan hinner vi med att grilla, skjuta och sparka lite boll.














Alice är bara lite kladdig


"Mamma ta en bild när jag är fin oxå", skitig men fin okej då

Igår och åkte vi och handlade, sen hade Felix en kompis här och dagen gick fort. På kvällen skulle vi åka på Valborgsmässofirande. Men Alice var så trött och bara grät så hon, Lukas och Kim stannade hemma. Jag, mamma och Felix åkte ner till Hult. Träffade Alexandra och hennes familj som vi hängde med.



Idag kom en kompis till Felix hit tidigt. Vi gick och köpte glass, sen hängde vi i trädgården hela förmiddagen. Gick in och bakade pizza och en äppelpaj och bjöd hem mamma på lunch. Efter maten var jag helt slut. Mamma tog med Alice hem och jag bäddade ner mig brevid Lukas i våran säng och satte på Heffa. Han somnade inte men det gjorde jag och sov en eller två timmar. Givetvis var Kim inne och tog hand om Lukas under tiden. Nu på kvällen kom mamma tillbaka med Alice och vi åt och nu ligger snart alla tre.






Vi är lite oense jag och min sambo. Han tycker inte att vi har så mycket ved medans jag menar att det har vi visst det. Men vi ska snart installera ett nytt värmesystem och då lär det behövas.

Nu ska jag lägga Felix. Kim har precis röjt lite på vinden. Han har burit ner en hel släpkärra full med bla fotöljer, barnvagn och mer, samt burit upp gamla diskmaskinen. Detta var inget han planerat så där som andra kan göra när de ska jobba. Han fick ett infall och slet en stund i vanlig ordning ♥

Kram på er och hoppas ni haft en bra Valborg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0