Ladies night

Idag är det fars dag. Har helt missat att köpa present till pappan i huset. Men jag bakade honom en egen liten äppelpaj. Har nog aldrig fått en hårdare eller längre kram. Så det slog det mesta han fått i presentväg tydligen. Han är världens bästa pappa! 
 
igår kom svärmor hit och vi åkte till badhuset med barnen. Barnen hade roligt och Lukas ville först inte klä på sig badbyxorna och knalla ut. Men Kim gick och visade honom bassängerna först och då kom han ju givetvis på att han ville bada. Han var lite försktig i början. Han har lite lång startsträcka ibland den pojken. De badade i ett par timmar. Sen drog familjen hem och jag till Tina. Sen gick vi till Träslottet där Charlie, Linda, Jeanette och sen Maria mötte upp. Vi åt mat och jag drack både cider och vin. Sen drog vi till Karlstad för att gå på Laidies night. Vi satt ganska högt upp. Vi bokade sent och valde inga matbiljetter eftersom jag är veg och vi tyckte vi kunde äta innan. Showen var riktigt underhållande. Uggla var helt outstanding i vanlig ordning. Andreas Johnson kom in och körde Glorious som extranummer helt fantastiskt givetvis. Allt kunde ha varit perfekt MEN ljudet var helt horribelt dåligt. Jag har varit på ganska många konserter och jag har aldrig varit med om något liknande. Man missade flera dialoger, man kunde höra nåt ord här och var men knappt. Tog ungefär en minut innan man ens hörde vilken sång de sjöng. Vi missade så himla mycket fast vi var där. Ljudteknikerna borde få sparken. Oacceptabelt faktiskt. Jag brukar inte klaga men jag ska höra av mig till arrangörerna. Vi skulle egentligen ha pengarna tillbaka kan jag tycka så dåligt var ljudet. Nästa gång blir det mat och sitta på golvet. Om det blir nån nästa gång vill säga. Hade iaf en väldigt trevlig kväll med tjejerna. Tack! Ett speciellt tack till Linda som alltid är allas hjälte. Hon är helt outstanding den tjejen! 
 
Imorse vaknade Alice och Lukas halv nio. Felix sov hos en kompis så vi fick sovmorgon. Gott! Idag blir det inga stora utsvävningar här hemma. Har plockat lite med tvätt och ska väl iväg och veckohandla lite. Slut på det mesta känns det som. 
 
 
 
Kimpas projekt här hemma. Det syns inte men han har byggt om hela båtkärran. Det är bara sista delen som är orginal allt annat har han byggt om och svetsat om. 
 
 
 
"Jag är snart framme"
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Himmelohelvete

Håller med om ljudet!! Hur kontaktar man ljudteknikerna? Vill fan också kontakta dom för det var fruktansvärt dåligt och som du säger så missade man ju en jädra massa=/

i övrigt så var det skitbra=))

KRAM

Svar: Jag vet faktiskt inte. Har inte haft tid att kolla upp det tyvärr men ska göra det. Hör av mig om jag vet nåt! Du får gärna göra det med om du hittar nåt. Håller med dig det var skitbra annars!
Kram tillbaks!
mariia

2012-11-11 @ 17:15:16
URL: http://www.himmelohelvete.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0