Tripp

Onsdagsmorgon och har just skickat iväg Felix till bussen. Lukas sover fortfarande. Han vaknade halv sex och grät men jag stoppade nappen i munnen på honom och gav honom filten och sen dess är det tyst. Alice ligger i sängen och ser på lite morgontv. I vardagsrummet får hon inte vara för där ligger det glas på vissa ställen. vaknade mitt i natten av det small till som satan. Kom upp och insåg att Tyra i panik vält ner en bricka med ljus i glas och pumpor. Snacka om att jag blev rädd när det hände. Var mitt i en dröm när det small. Som tur är så var det bara jag som vaknade. Ska givetvis dammsuga upp allt när Lukas vaknat. 
 
Kimpa är iväg till Sthlm för tredje veckan i rad. Själv försöker jag att få till det här med att jobba och hämta och lämna barnen själv. Det blir ohyggligt långa dagar på förskolan för dem. Så därför tog jag ledigt idag igen så de får vara hemma och lata sig lite. Det behöver dem! Jag med för den delen ;)
 
Helgen har varit mycket bra! I fredags var vi hemma hos Alexandra och hennes familj jag och barnen. Mycket trevligt! På kvällen kom Kimpa hem och sen på lördagen så drog vi iväg en sväng. Styrde bilen ner mot kolmården för att gå på Halloween på Kolmården. Hade inte berättat nåt för barnen och de tjatade och undrade vart vi skulle. De blev väldigt glada när de insåg vart vi var någonstans. Besöket var lyckat. Det var spöken och gastar som gick runt och Alice var ganska rädd. Bamse hade blivit tillfångatagen av gastarna och man skulle fråga om ledtrådar. Efter det första insåg vi att han nog var hos delfinerna. Mycket riktigt, han dök upp i delfinshowen. Fick dunderhonung och kunde komma loss. Sen åkte vi även den nya linbanan som går över safariparken. Det var dagens höjdpunkt kan jag säga. Man åkte lågt och såg djuren mycket bra. Går inte att jämföra denna linbanan med den förra. Den förra såg man ju inget ifrån och den åkte mest över skogen. Alice var rädd i början men insåg ganska snart att det var ganska trevligt där uppe i luften. När parken stängde sen så var det mörkt och Alice var än mer rädd för gastarna och de fick sig ett par goda skratt. Åkte till en pizzeria i Krokek och åt. Lukas var trött och sur och låg på golvet och halvsov stackaren. Sen åkte vi till vårat favorit B&B där vi bott två ggr förut. Kan verkligen rekomendera det! Landade i rummet. Snaskade lite godis och läste tidningar innan vi somnade. Dagen efter åt vi en god frukost, sen tog vi oss en tur på Tropicarium innan vi åkte hemöver. En sån enkel grej att göra. Passade oss som familj perfekt. Vi behövde ha lite roligt och det hade vi. Fick jag bestämma skulle hela min tid (eller nåväl en stor del av min tid) gå åt till att planera såna här små event. 
 
Nu ska jag försöka väcka upp Lukas. Jag och brallan börjar bli sugna på frukost! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0