Söndag

Senaste dagarna har vi hängt med brorsan och tjejerna. Har varit i skogen och plockat en liter hallon som vi bakade en paj på. Har lekt, ätit glass, grillat och hängt. Men i fredags åkte de hem eftersom P ska jobba i helgen.
 
Igår åkte vi till Gottbol och badade. Sorgligt nog så är det våran första gång där denna sommaren. Och när man kommer dit så undrar man varför man åker ändå till Öland för att bada. När man kan åka ner till Gottbol där vattnet är varmare och luktar bättre. Det var riktigt packat på stranden och bilar överallt. Har sagt det förr men säger det igen. Lätt den bästa badplatsen i Kristinehamns kommun!
 
Idag är det tvätt och städ som gäller. Kanske ska åka ner till Mariestad och grilla om vi hinner. Vi får väl se. Imorgon börjar allvaret igen. Då ska barnen vara på förskolan och jag ska jobba igen. Börjar måndagen med en stängning.
 
Hade mina tankar på att förlänga sommaren med en liten resa till typ Spanien. Men har fått i uppdrag att komma på en aktivitet som inte kostar så mycket pengar. Mina tankar var en helg i Sthlm, en helg i Ullared och en weekend i Alicante. Det enda jag tänker på är resor hit och dit och helst överallt. Finns ju inget bättre! Och just att det är ren semester gör det ju inte sämre heller. Ingen disk, ingen tvätt, bara ha det gott! Förstår inte hur det ska vara möjligt att vänta ändå till maj innan jag får åka iväg igen. Men visst jag ska göra mitt bästa. Kommer bara veckan igång så är det ju fullt ös sen. Och ingen fritid alls nästan. Kunde nästan vänja mig med det här. Men jag är så slö. Idag pallrade jag mig ur sängen klockan tio som en jäkla tonåring. Förvisso hade jag bukmigrän inatt och då blir jag alltid så trött sen.
 
Nu ska jag slänga ihop lite lunch här hemma. Sen kan en dusch vara på sin plats känns det som. Puss!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0