v. 34

Livet rullar på. Alice har börjat i förskoleklass och om det vet jag inte så mycket. Hon orkar inte riktigt prata om det. Hon har långa dagar och är som ett utskitet äppelmos om kvällarna. Man får lura ur henne lite information då och då. Men i det stora hela så verkar hon nöjd. Har knappt träffat henne eftersom jag jobbade till 19.30 i måndags och började strax efter sex imorse.
 
Ikväll bad jag Kim köpa hem chinese. Älskar att jag slipper laga mat. Då hann jag läsa igenom allt jag missat (som typ post och veckobrev). Hann även med att plocka in tvätt samt tvätta lite mer. Svårt att hinna med hemmet annars under vardagarna.
 
Ikväll har jag huvudvärk. Det händer nästan aldrig. Men det har varit en ganska tuff vecka med alla nya barn och inskolningar och skolan som drar igång. Man känner att man lever. Ska bli extra skönt att krypa ner i sängen om nån timme eller så.
 
Har handlat en massa kläder igen. Jag är sjuk i huvudet! Men denna gång fick bara killarna. Varje gång jag handlar så frågar personalen om barnen vuxit mycket. Har slutat att svara ja på det frågan. Erkänner att jag gillar att handla and that´s it! Skulle ha använt en rabattkupong men den hade gått ut. Gick in på Lindex med men gick ut tomhänt efter att jag påmint mig själv att jag även handlat barnkläder på nätet.
 
I helgen var vi i Karlstad och shoppade skor till kidsen. Älskar Skopunkten!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0