Lukas 4 år!

Har haft en riktigt bra dag! Vaknade och när vi strax efter åtta hörde ljud från Lukas rum så knallade vi alla in dit och sjöng för honom! Han fick öppna paketen och sen blev det frukost och Smurfarna 2 igen. Hyrde den i fredags+ en film till oss. 20 kronor för båda, bra pris!
 
Runt halv tolv åkte vi till stan och gick runt i huset. Och en helt ny känsla infann sig! Jag längtar tills vi flyttar dit! jag vill boa, göra om, göra fint! Det kändes så rätt att gå runt därinne idag! och idag kom vi ut på altanen med. Finns en inglasad med infravärme, samt en uteplats med stenplattor. Det kändes verkligen bra. Det finns en del att göra men det kommer att bli så jäkla bra, det är jag helt övertygad om. Nu känns det inte längre lika jobbigt att lämna vårat. Man vänjer sig vid tanken och ställer in sig mentalt.
 
Sen åkte vi till thai och så bjöd svärfar hela sällskapet på mongolisk buffé. Han är så bra min svärfar! Och hela Kims familj var med och lilla mamma. Och lille Axel som bara växer och växer. Och han är så sjukt söt! Sen åkte vi hem till oss och åt tårta och Lukas fick fler presenter, bla en cykel! Så han var så nöjd så med allt han fick! Och nu är han fyra år våran lille älskling! Och sen avslutade jag kvällen med mellomys med Felix. Dagen kunde inte ha blivit bättre <3
 
Sista veckan har varit lite tung. Jag har fått nog av vissa saker och jag gillar inte att erkänna det, men det tar på psyket. Jag har bla blivit hotad med stryk, så jävla sjukt är det! Så att umgås med stora familjen var verkligen balsam för själen. Jag älskar er allihop innerligt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Men usch vad säger du=( hotad med stryk=/
Att få umgås med familjen är verkligen som balsam för själen. Hoppas innerligt att du snart mår bättre och att människan som hotat med nåt sånt taggar ner o skäms.
Så roligt med huset!!

Svar: Ja det är illa och jag har börjat lessna rejält. Och precis som du säger det är balsam för själen. Hoppas också personen taggar ner och inser hur hen beter sig för det är inte okej nånstans. Kram på dig!
mariia

2014-02-16 @ 19:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0