Härlig dag i vårsolen!

Natten till fredag så vaknade jag av att Lukas grät. När jag kom in till hans rum inser jag snabbt att han kräkts ner halva sängen. Vi torkar och tvättar och tar med pojken in till våran säng. Ligger på helspänn ifall han ska vakna och kräkas mer, men han sover hela natten. Stannade hemma och vabbade på fredagen och lät även Alice vara hemma för säkerhetsskull. Men det blev inget mer. Vi tog en latdag här hemma. Men Lukas mådde som vanligt. Natten mot lördagen händer samma sak. Pojken ropar på mig och har kräkts igen. Inser att det nog inte är magsjukan. Eftersom han inte bajsat hemma på mer än en vecka så inser jag att han är förstoppad. Som tur är så tycker han att det är helt okej att få lavemang så jag ger honom ett. Han får ur sig och sen är det lugnt.
 
Vi tog sovmorgon imorse sen efter frukosten så gick vi ut. Först en promenad till skolan där vi lekte i närmare två timmar. Sen gick vi förbi mamma och sa hej. Det var ju riktigt härligt ute. Äntligen sol! Jag gick in i garaget och plockade fram barnens vårkläder. Hej då vinterskor!
 
Sen gick vi hem och åt lunch och kollade in alla sånger inför mello ikväll. Alice tyckte bäst om Bröder och Lukas brydde sig inte nämnvärt. Våra tröttisar lägger sig ju innan åtta på kvällarna. Sen kom Kim hem och han började slipa och måla, sen åt vi mat.
 
Nu inväntar vi finalen och ber till de högre makterna att pojken slipper kräkas en natt till. Det borde han inte göra om jag har rätt och det är jag rätt säker på att jag har. Lukas har smalnat av sista tiden. Han har förvisso ätit lite mindre nu ett par veckor sen han var sjuk sist och sen har han vuxit massvis sista tiden. Hans lilla bullmage är ersatt av en platt pojkmage.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0