Spring!

ännu en vecka har passerat. Veckorna bara flyger fram tycker jag. I tisdags så hade vi kirrat barnvakt för att gå på utvecklingssamtal för Felix men det blev inställt i sista stund. Då passade vi på att åka och handla, sen hämtade vi upp Tina och åkte och visade henne nya huset. Avslutade med att vi tre åkte till china och åt middag. Helt spontant och riktigt trevligt!
 
Idag firade vi mamma som fyllde år. Åkte och åt god mat På Lacucina i stan. Blev en tvårätters. Barnen skrapade rent sina tallrikar som tur var. Sen knallade vi iväg till Coffeecorner och fikade lite. Sen avslutade vi med att ta en promenad till järnvägsparken där barnen lekte en stund. Vädret var ju fantastiskt!
 
Imorgon är det gympa för Alice och sen ska hon få leka med en kompis i stan. Jag ska försöka hinna med att städa hemmet med. Det sunkar ihop fort om man säger så.
 
Till veckan blir det fullt upp. På tisdag skriver vi papper på banken och sen är huset vårat på riktigt! På lördag ska jag på middag och teater med tjejerna och på söndag är det dop för Axel!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0