Update!

Har varit dålig på att uppdatera här sista tiden. Grejen är den att det är typ omöjligt. Mitt internet är något bättre nu men nu är det min dator som ballat ur. Den kan inte öppna program eller internetsidor. Antagligen så är det nån skit i den, så Kim ska installera om den åt mig. Nu är han inte hemma så jag passar på och lånar hans. Att uppdatera från bloggappen är inte nåt för mig, gillar den inte!
 
Natten till torsdag så kräktes Lukas igen precis som förra gången. En gång sen inget mer. Och dagen innan hade han bajsat en massa på förskolan (så nån förstoppning var det inte). Så kim var hemma och vabbade torsdag och fredag. Händer det igen så ska jag ringa 1177 och rådfråga dem. För lite knasigt är det allt.
 
Annars så har jag jobbat hela veckan. Idag åkte vi till Karlstad och shoppade lite. Blev hatthylla och skoställ, kläder och lite annat smått och gott. Hade bara med oss de två yngsta då Felix är så stor så han tackar nej till det mesta nu för tiden.
 
Nu på kvällen bakade jag en pizza och en kladdkaka. Kim är hos far sin och spanar in hans nya grävmaskin. Jag blir liksom inte lika uppspelt av sånt som männen i familjen. Förhoppningsvis så orkar jag ta mig igenom ett avsnitt breaking bad när han äntligen kommer hem. Imorgon bär det av till Mariestad för att träffa lillkusinen och hans föräldrar! Innan dess ska Kim måla klart, jag och Alice ska på gympa sen ska jag försöka städa lite.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0