Körkort!

I tisdags tog jag körkort. Åkte upp till Säffle på måndagmorgon. Först krånglade det lite, bilen fick soppatorsk och stannade så jag fick gå ur och springa till tåget som visade sig vara 40 minuter försenat. Men jag hann precis hem i tid. Körde två lektioner på måndag och det gick helt okej. På kvällen bjöd jag Devin på en falafelrulle på stan. Sen lyckades jag lura åt mig det lyxigaste rummet så jag fick sova själv. Det hade dubbelsäng. Sen åkte jag iväg med en ny lärare vid 7.45. Den lektionen gick helt okej, sen så var det dags. Fick en äldre kvinna. Hon frågade hur det kändes och jag sade att det kändes bra och att jag skulle göra mitt bästa men om det inte gick bra så skulle det kanske gå bättre nästa gång. Hon sade att vi skulle utgå ifrån att det skulle gå bra. Sen berättade hon vad hon skulle kolla på under min körning. Sen skulle vi göra säkerhetskontroll och då bad hon mig kolla däcken. Där och då kändes det som en bra start. Hon var så lugn och behaglig också. När vi sen kom fram till parkeringen och var klara så säger hon "Du har körkort". Vilken känsla! Häftigt och också surrealistiskt! Sen skulle jag köra tillbaka bilen till bilskolan. Då var jag så uppe i varv så jag körde fel massvis av gånger haha. Men tillslut hittade jag tillbaka. Åkte tillbaka till jobbet. Där hade alla mina lärarkollegor kommit tillbaka. Så härligt att träffa dem igen. Jag tycker så otroligt mycket om dem allihop! 

Eftersom jag har körkort så har jag tagit med barnen på kvällsbad typ varje dag. Jag älskar det! Ska passa på att bada mkt i helgen med. Man vet inte om detta är det sista av sommaren. Lika bra att maxa! Vi avslutade veckan och firade min bedrift genom att äta mongolisk buffé ikväll. 

På måndag är sista pku-dagen sen kommer mina nya elever på tisdag. Det ska bli så roligt! Hösten kommer att bli galen. Ska jobba heltid och plugga heltid. Ska bli kul att se om jag står på benen i december. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0