Semester

Idag fyller jag år. 39 år! Så gammal har jag gått och blivit. Jag är glad att det inte är 40 just i denna pandemi. För då ska jag minsann ha fest så är det bara. 

Jag har hunnit släppa min fjärde förskoleklass på sommarlov. Firat midsommar utan att fira. Vi har badat mycket, hyrt minibuss och dragit till Kolmården. Och idag åkte vi till Klockaregården och köpte blommor. Så dem planterade jag samtidigt som Kim planterade om alla mina orkidéer. Inte alla, men dem som stod snett i krukan eller helt enkelt behövde planteras om. Får se om dem överlever. En man som planterar om dina blommor är en keeper! 

Har så smått börjat umgås med vänner igen. Så det har blivit en del bubbel i sommar.  På söndag drar jag på intensivkurs i Säffle. Den här gamla könan har nämnligen aldrig skaffat sig ett körkort. Men se det tänkte jag ändra på nu. I höst ska jag plugga heltid på distans och jobba heltid. Det ska bli intressant att se om jag kan knäcka den nöten. I’m sure as hell gonna try! 

Kim har gjutit golv i hall och badrum. Så det går framåt i processen. Felix har fått sommarjobb och startat företag som säljer våfflor. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0