Teorin avklarad

Nu har det snart gått en vecka sen jag kom hem ifrån Säffle. Jag har pluggat inför teorin mest. Vet knappt nåt annat jag gjort. Har övningskört en del. Till svärmors stuga samt hem ifrån Karlstad och en del inne i stan. Igår skrev jag teoriprovet och fick godkänt. Efteråt åkte vi och köpte klinkers och färg till hallen och lilla toan. 

På söndag åker jag tillbaka till Säffle för att köra i några dagar till. Samt peppa mina kurskompisar som ska köra upp. Iaf tre av dem, en fick inte godkänt på teorin och en har valt att skjuta lite på sin uppkörning. Min tanke är att spendera några dagar där då jag inte har lust att vara där hela veckan. Sist jag var där så kunde jag ju plugga under tiden jag inte körde. Nu behöver jag ju bara köra så det blir segt att sitta i Säffle i en hel vecka när jag "bara" kan köra två timmar/dag. Så min plan är att köra några dagar sen åka hem och träna med Kim. Men vi får se hur det går och vad min körlärare tycker. 

Renoveringen går framåt och nu har vi gips på väggarna i hallen och på toan. Kim är så jäkla duktig. Vad gjorde jag för att förtjäna den mannen? ❤️🙏

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0